Предлагаме изработка на следните продукти

  • Интериорно обзавеждане
  • Обзавеждане за заведения
  • Кухни
  • Антрета
  • Гардероби

Интериорно обзавеждане

Новите тенденции в обзавеждането налагат не само съчетание между отделните мебели , но и завършек в цялостната концепция. Това може да се постигне с допълнителни елементи от интериорното обзавеждане на всяка стая. Полици за книги, маси, етажерки, шкафове, декоративни елементи и ламперии, елементи за стени и тавани. Ние можем да изпълним вашите идеи, съобразенo с индивидуалните размери на пространствата и съчетани с максимална функционалност на продукта.

Обзавеждане на заведение

Цялостното обзавеждане на заведенията играе ключова роля в неговият успех. Обзавеждането трябва да е удобно за клиента, функционално, съобразена с атмосферата на заведението и да създава чувство за уникалност. Ние можем да Ви помогнем с това. Обърнете се към нас за изработка на готов проект или проектиране на индивидуален

Кухни

Кухнята е един от основните елементи на всеки дом. Освен естетична красота и функционалност, кухните по поръчка се отличават със своята разнообразност от материал, цвят, съчетание и механизми. Ако искате прецизно индивидуално отношение обърнете се към нас, ние ще Ви помогнем от цялостната идея и проект до монтаж на Вашата мечтана кухня.

Антрета

Антрето е първото което се вижда при влизане във Вашия дом. То трябва да е удобно подредено за употреба и съобразено с цялостното усещане на атмосферата на Вашето жилище. Изработката на мебели за антре по индивидуална поръчка са вашето предимство да подредите обзавеждането си по ваш вкус, желания и съобразени с вашите пространствени възможности.

Гардероби

Гардеробите са неразделна част от мебелите за всеки дом- спалня, детска, коридор, антре или дрешник. Ние предлагаме изработка на гардероб по индивидуален проект с зададени от вас размери, цветове и предпочитания за отварящи се механизми. Освежете вашият дом и го направете едно по – уютно и удобно място чрез новия си гардероб.

Интериорни решения за кухни и векидневни »

Мебелна фабрика MEBELHOUSE е специализирана в проектирането, производството и реализацията на вашите интериорни решения за кухня и всекидневна. Всеки дом е различен и затова има нужда от индивидуален подход за обзавеждане. Първото важно нещо е изготвянето на проект, съобразен с конкретното помещение на клиента и неговите предпочитания за цвят и функционалност. На базата на изготвен проект се изготвя оферта на клиента. След това се сключва договор за изработка, в който се описват всички материали, механизми и срокове за изработка. Заплащането се извършва по метода 60% / 30% /10%. 60 % се заплащат при подписване на договора с цел за купуване на материалите, 30 % се заплащат при изработката на мебелите и доставянето до обекта, 10 % при изпълнение на цялата договорка.

Следващият важен етап е изработката и монтажът на индивидуалното обзавеждане. Нашият екип е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в реализирането на идеите. Ние разполагаме с производствена база напълно оборудвана с техника и машини , които са неизменна част от съвременното производство. Имаме собствен транспорт и монтажен екип , с което фирмата затваря изцяло работния цикъл.

Използвани материали »

За достигането на високо качество на изработка , фактори са качествените материали, механизми и аксесоари. Фирмата работи с доказани марки мебелни плоскости EGGER, KRONOSPAN. За лакираните детайли се използват висококачествени МДФ плоскости, които се обработват с доказани грундове, лакове и бои.

Всеки един обект е предизвикателство за нас , тъй като се решават индивидуални проблеми. Така се е натрупал огромен опит в нашият екип , който Гарантира доверието към нашите клиенти.

Scroll to Top

Изпрати ни запитване »